top of page

Jenneke haar tegenprestatie

Gisterenavond heeft Sanne een trainingsvaart gemaakt in de PH-OOL. Op het veld viel de voorbereidde training in het water. De wind was veel meer geruimd dan wat de meteo had verwacht. Verandering van de plannen. Gedurende de hele vaart heeft ze geoefend met het dalen van 600 voet (ongeveer 200 meter) naar grondhoogte in 1 vloeiende (steile of minder steile) daling.

Het moeilijke daaraan is dat je de grond dichter bij ziet komen en dus de precieze controle moet vinden tussen het blijven dalen maar niet zo snel dat je de grond gaat raken.

Deze beweging kan handig zijn als je om bij een doel te komen op een wat hogere hoogte aan komt varen en snel moet dalen om vanaf lager (en daardoor preciezer) je marker op het doel te gooien.

Naast deze training had deze vaart nog een tweede doel. Jenneke had ons gesteund voor 35 euro en onze tegenprestatie is dat we haar wens vanuit de ballon aan de wind zouden geven.

Kijk op onze facebook pagina naar het filmpje wat Sanne hiervan gemaakt heeft.

Jenneke we hopen van harte dat je wens uitkomt.

Vind je het ook leuk om ons te steunen ga dan naar www.crowdsport.nl om ons te steunen. Je krijgt van ons altijd een leuke tegenprestatie.

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

bottom of page