top of page

Edcarretje (oftewel panne met de auto)

Gisterenavond ging de vaart niet door. De organisatie had in het stadion een night glow georganiseerd voor de inwoners van Leszno. Dus zijn we naar het stadion gegaan en hebben daar in het donker de ballon opgezet terwijl de mensen rond en om de ballon liepen.

Toen we na de nightglow terugreden naar het hotel maakte de auto wel een erg raar geluid, ging stinken en roken. Dat betekent niet veel goeds.

De auto kon niet verder rijden. Maar zonder auto kun je als ballonvaarder in een wedstrijd niet zoveel. De uitdaging was dus om zo snel mogelijk de auto te laten repareren en die avond nog een vervangende auto te krijgen. En dat om 20.30 uur 'savonds op een parkeerplaats in Polen.

De organisatie heeft ons geweldig geholpen, en ook het duitse team van Elise Kloss was geweldig. ZIj hebben onze aanhanger opgehaald met hun eigen bus en naar het hotel gebracht. Vanuit de organisatie kwam er een auto om ons en alle spullen uit de bus op te halen. Binnen een half uur stond de automonteur op de parkeerplaats om een diagnose te stellen. Helaas was de auto niet dezelfde dag te repareren maar hij zou zijn best doen om het de dag erna voor elkaar te krijgen.

Terug in het hotel had de organisatie al een auto voor ons geregeld. Wat een service en vriendelijkhied. Maar stress heeft het wel even opgeleverd.


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page