top of page

Aan alles komt een einde

Het was een geweldige week met een ton aan ervaringen die niemand ons meer af kan nemen. De wedstrijd is voorbij, de laatste vaart is niet gevaren omdat er vanochtend teveel mist was. Helaas. We hadden het wel heel erg leuk gevonden om nog een keer te varen. We zaten er net lekker in.

De winnaar is duidelijk, Nicola Scaife uit Australie heeft de hele week duidelijk aan top gestaan. Door een misser in haar vaart van gisteravond wint ze uiteindelijk met een voorsprong van maar 88 punten. Gefeliciteerd Nicola, goed gedaan, een verdiende overwinning.

Wij eindigen uiteindelijk op de 22e plaats, hetzelfde als ons startnummer. We zijn heel tevreden met de vaarten die we hebben gemaakt en de resultaten waren soms in verhouding teleurstellend. Maar dat is het wedstrijdveld. Soms wordt je tweede met een afstand van 50 meter, soms laatste met een afstand van 85 meter.

We hebben veel geleerd en ook geleerd wat we nog kunnen leren. Er is dus werk aan de winkel.

Aan het einde van de competitie is er ook altijd een event debriefing. Een soort vergadering waarin allerlei aspecten van de afgelopen wedstrijd worden geevalueerd. Dit keer werd er natuurlijk uitgebreid ingegaan op het veiligheidsaspect van de vaart in de regen. Daarnaast veel lof voor de organisatie die ervoor gezorgd hebben dat alles prima op orde was voor zowel de deelnemers als de wedstrijdleiding.

Vanavond gaan we met z'n allen naar de closing ceremony. Mooie jurk aan in plaats van vuile spijkerbroek. En dan zit het er echt op. Dan hebben we morgen nog 800 km te gaan voor we terug komen in het 'normale' leven. Dat zal wel weer even wennen zijn.


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page