top of page

Soms zit het mee, soms zit het tegen


Tjonge jonge wat een dagen vol met ups and downs

We hebben de auto terug!! Yes, wat was de garage snel en de kosten vielen ook nog mee. Een enorme meevaller.

Vanochtend een enerverende vaart met 5 tasks. Anderhalf uur gevaren in de regen brengt toch een andere uitdaging met zich mee. Wat waren we blij dat we met z’n tweeën in de mand stonden om deze klus te klaren. Daar kwam nog bij dat we een heel goed resultaat hadden op de eerste task, waar maar 4 piloten gescoord hadden. Over de rest van de vaart hadden we voor onszelf ook nog een goed gevoel. Trots en tevreden dat we een uitdagende vaart met 5 tasks in de regen veilig en goed hadden volbracht.

Vervolgens mocht Sanne op bezoek bij de burgemeester van Leszno. Daar werden de piloten vriendelijk onthaald met een speech en koffie met koek. Na een groepsfoto wilde de burgemeester wel een kus van iedere pilote. Terug bij het competition centre bleek dat de tasks van vanochtend allemaal waren gecanceld. Wat een tegenvaller want we waren op de eerste opdracht van vanochtend 2e geworden.

De argumenten van Mathijs konden wat ons betreft geen stand houden en druisen tegen de basis principes van het wedstrijdvaren in. We hebben ons de rest van de middag bezig gehouden met het schrijven van een complaint tegen zijn beslissing.

Tijdens de avond briefing is er nog het nodige over gezegd. Er zijn meer piloten die bezwaar maken tegen het besluit en er komt zeker een protest dus nu mag de jury erover beslissen.

We zijn benieuwd.

Vanavond regende het dus hadden we lekker een avond vrij en gingen uit eten in de stad. Op de terugweg mistte Rik een niet inrijden bord. Direct was de politie achter ons met zwaailichten die ons sommeerden te stoppen en heel vriendelijk maar niet heus om de papieren vroegen. Vervolgens op een enorm onvriendelijke manier Rik benaderen over zijn rijbewijs en waar hij woont en wat zijn vaders naam is. We doen ons best om niet te lachen want deze manier van doen is toch wel erg lachwekkend. Uiteindelijk moeten we 100 zloty betalen, maar hebben er nog maar 50. Nou dan voor deze keer 50. Wat toch zeker 14 euro is.

Een inspirerende dag die eindigt met het jury besluit dat alle opdrachten van vandaag toch gescoord moeten worden. Justice after all.


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page